Monday, 14 January 2008

Reviving

Fuyoooo

Punya la lama tak masuk sini and update the blog.
Need a major refurbishment ni.

Saya rasa, ramai dah tak jenguk blog saya ni, sebab tuan rumah sendiri tak datang jenguk hinggalah hari ni.

Maaf, saya sibuk dengan tahun 1 master saya. Dan, pelbagai lagi alasan yang masuk akal dan tak masuk akal.

Sayang pula, kalau saya tak maintain blog saya ni, sebab banyak cerita dan kenangan saya semasa di UK ada tersurat dalam blog ni.

Oleh itu, inilah masanya untuk saya, refurnish dan refurbish blog saya.

Oppss, tapi saya terpaksa tangguhkan untuk sementara waktu, sebab saya ada exam hari rabu ni.

InsyaAllah, blog ini akan kembali ber'nafas' kerana saya rasa, menulis adalah salah satu cara untuk saya melepaskan tension.

Later...

Rumah baru yang sudah siap sekarang ini. Tunggu masa untuk masuk sahaja.


(Ni gambar yang diambil beberapa bulan lalu)

2 comments:

jabishah said...

Will be right here waiting for more posts. Raya this year I nak raya lah kat rumah baru yg lawa tu...

~ yus ~ said...

wahh..dah buat sendiri tu!! cantik!! hehe..kak!! Kenapa shoutbox akak tu takde tempat nak shout. Hilang ke mana??

p/s: dah beli rumah yer!...lepas ni proses memunggah barang sekali lagilah ekk..:D

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :