Saturday, 5 August 2006

Generasi ke 3

I justtt have to share this with all of you.....(tgh excited dapat new addition to the family)


Nur Ain Qaira latest cucu, no 4 KJ side

The rest of the clan...........

Najihatul Najwa, cucu no 2 KJ side

And definitely.......


Muhammad Irsyad Iskandar (kiri) dan Muhammad Irfan Iskandar -cucu no 1 & 2 KK side

Intan Irdina Sofea-cucu no3 KK side

Muhammad Hariz- cucu no 6 KK side

Intan Irdini Suraya -cucu no 7 KK side

Mirza Farzana cucu no 8 KK side

And of course, my kids....

Muhammad Darwish (Sulaiman)* cucu no 1 KJ side; no 4 KK side, and Nurhannani Nabilah (Umairah)*cucu no 3 KJ side; no 5 KK side

NB: KJ=Kelana Jaya (my side), KK=Kuala Kangsar (hubby's side)

NB2:The cucus from no 1 to 8 (including Najiha) are all yearly product beginning from 1999 to date.

NB3:Nama dalam bracket* tu, unregistered additional names.

NB4:Cucu no 5-7 KK side adalah sebaya

10 comments:

Ajzie said...

hihi comeyyyy pic yg 1st and the last..sama2 tido...hihihi

blackpurple said...

Semua cute2 belaka.. ....

Dalam kita melihat kanak-kanak comel ini, cuba kita bayangkan mereka yg sebaya kanak-kanak ini di Lubnan sana.... Sungguh kejam bangsa laknatullah itu....!!!

FaEzHussain said...

Puan Azjie,
tak perasan plak gambo 1st n last tu deme dok tidor...:D

Tuan BP,
hanya doa dan derma (yg saya harap akan sampai kepada mereka yg sepatutnya) yg mampu saya hulurkan.
hati hancur melihat keadaan mereka.

kanak2 comel patutnya mereka sentiasa happy...itu pasal saya tak bley jadi doktor kanak2...risau kut2 saya menangis bersama mereka...

kasutVINCCI said...

comel comel nya bebudak tu!!

Izhal said...

mak aiiii besaqnya family doktor...meriah ni waktu raya...

ps-sampai 2 baby car seat... wajib eh kat UK??? kat sini patutnya wajib,tapi telah jadi macam sunat aje...

FaEzHussain said...

Puan KV,
Alhamdulillah kurniaan Ilahi... :)

Tuan Izhal,
Yup kat UK WAJIB guna carseat. Kalau tak bley denda £1k. itu yg time rendek2 naik 6 org dlm kereta sedan biasa, gabra jek, takut kena saman.
Family KK 2x ganda besar dari family di KJ... :D, nanti bila semua dah kawin dan beranak pinak, duit raya makin sikit aje la amount /per person :D

NBK466 said...

Belah Dr. Faez side bila nak ada new addition? he..he.he...

Ayu said...

wahhh tomeinyaaaaaaaaa

Syikin said...

salam..lama saya tak masuk blog dr. saya baru start blogging actively sbnrnya ari ni.

comey2nya anak sedara doktor, rupa atuk pun ada.

dah sihat sepenuhnya ke tuan puteri?

FaEzHussain said...

Tuan NBK466,
Yer begitulah rupa Malaysia Hall sekarang ni. Yer ada halal Nando's di sekitar England ni. Dan tidak, side kami masih belum ada rancangan nak tambah ahli keluarga, byk perkara belum beres...

Puan Ayu,
Alhamdulillah.......

Puan Syikin,
Tuan Putri asyik jatuh beberapa kali kat belah kanan sebab dia lasak, masih ada bengkak, wisau gak kut2 tulang dia join bebetul..nanti hilang beberapa ribu RM dah hantaran...:D

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :