Wednesday, 9 August 2006

Plastic surgery

Ahaks, cam terrer jek bunyi tajuk entry ni.
Ni khas untuk face lift blog ini yang operationnya dilakukan beberapa jam oleh pakar 'plastic surgeon blogging', Mrs Yus, yang sudi membuatnya demi mengisi masa keboringan dia. (saya tak berkesempatan, busy dgn packing macking barang2).

Terima kasih bebanyak saya ucapkan kat dia. Saya kena kotakan janji saya pada Puan Yus secepat mungkin, sebab masa saya di UK ni pun semakin singkat....

Later...

9 comments:

yus said...

Hahaha..janji apa tu kak. Janji nak buatkan kerabu kacang botol yer.... alah, takpelah, mana tahu tak jumpa lak kacang botol tu... kadang ada, kadang tidak. Apapun terima kasih.

Raiedzall said...

waaa.. ber kulit baru.. great!

bAiTi said...

wah..
k.Faez, dah tukar baru ek? very neat! hiks, k.Yus mengisi masa keboringan? cayalah!

simah said...

generasi ke 3 semua comel comel.. berapa lama lagi faez kat UK?

FaEzHussain said...

Puan Yus,
takde masalah le bab2 nak buat kerabu ni, sempoi jek. terima kasih bebyk...

Tuan Raiedzall,
iyaa wajah baru...

Puan Baiti,
ni pun thanks to Yus...nak buat sendiri, tak berkesempatan skarang ni

Puan Simah,
insyaAllah makin hampir dah nak balik ni....

Izhal said...

bila nak balik tu doktor??? Puan Yus kenapa tak update entry blog dia??? hahaha...

Zakiah said...

Oh ader pulak plastic surgeon kat UK ek. Tang mana bubuh silikon tuh? hahahah.

anwyay, selamat kembali. Syoknyer dapat balik semula...:)

Syikin said...

salam. eh..cantiklah kaler blog ni. rasanya macam sesuai aje ngan Dr. saya tadi hampir terfikir, salah klik blog ke aku ni?

yg cantik sangat tu gambar pemandangan.

yus ni mmg baguslah, rajin explore internet nak cari bahan2 menarik utk blog..

KAMATO said...

cantik blog ni..

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :