Monday, 10 July 2006

Dah Sembuh!

Akhirnya demam PialaDunia FIFA dah kebah.
France lawan Italy.
Masa deme start main saya terdetik yang Italy akan menang.
Tapi bila tengok deme main,nampak France yang control bola.
Dan madness to Zizou (Zidane) aphal dia hilang angin gi tanduk dada orang bukan tanduk bola.
Dah kena red card.
What a way to end a career!?
Referee tu gak ler yang bagi hadiah kad merah kat Rooney.

Tapi tak syiok sangat la Italy menang dengan penalty shoot out.
Apa-apa pun, lagi 4 tahun la nak tengok England main WC finals, itu pun kalau menang dalam qualifying rounds. 2 tahun lagi European Cup.

Wokeh, kita tunggu plak friendly match England vs Greece mid August ni.
Siapakah kapitan baru?
Bagaimanakah new manager corakkan team England kali ini?

Later.......

11 comments:

simah said...

beckham pun nak retire dari football ker faez?

Syikin said...

wah kat sini pun ada ulasan bola :).

Ajzie said...

Hihi Zidane tuh tak tahan kena provoke tuh. Kesian dia kan. Anyway siapa good player this w/cup eik. Tak de umum pun mlm semlm.

yus said...

Kesian Zidane kan...

Waah kak. Borong sakan kat stoke ye. Bilalah yus nak ke sana lagi ek??

Izhal said...

lepeh ni habih le kot komentar bola ya Puan Doktor ye??? ke nak komentar scene bola UK pula??? heheheh

FaEzHussain said...

puan simah,
dia belum nak retire lagi. kalu retire nak suap makan bini dan anak2...eh lupa plak bini dia tak makan.

puan syikin,
heeheh biasa la tu. skrang demam dah abis, takde la kut citer pasal bola.

puan ajzie,
itu la camner zizou bley hilang cool pun tak tau.

puan yus,
hehehe takde la borong sakan. tapi ada la sikit2 add on. sorry tak ajak....

tuan izhal,
taktau la pasni citer pasal bola lagi ke tak...

Mamamanja said...

salam kenal kak :)

NBK466 said...

Memandangkan den nie anak jati England...sampai bebila pun sukung England... Go England!

KAMATO said...

kita tunggu demam ni 4 tahun lagi

Ayu said...

heheh ha ah tunggu 4 thn lg tgk England nya performance mcm mana ek

Zakiah said...

Bola habis!!!!

Zidane tu geram kena provoked. Tapi takperla janji abang ensem Italy sumer mennang.....hhihihihhi.

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :