Sunday, 2 July 2006

Panas oo panas

Hari ni kerja lagi.
Panas sungguh hari ni, bahang masuk ke ward.
Berpeluh. Malu plak nak dekat dengan patients, sebab rasa cam melekit je badan ni.
Walau dah pakai antiperspirant sebelum kerja tadi.

Huhuhuh England kalah bodo....(saya tak tengok pun whole match)
Time penalty shoot out tadi, saya takleh concentrate apa yang saya nak tulis dalam admission notes saya.
Apa lagi, jap jap gi jengok TV kat katil patient sorang ni.
Tapi lepas tu tahan diri.
Misi-misi ada gak yang lepak kat katil pakcik ni masa penalty.
Sedih gak England tak masuk semi final.
TAPI...
semua itu terubat bila france kalahkan brazil....
yeahhhh........


Germany Boleh!

PS:ajzie n kamato sure happy nyer lah ni...

12 comments:

Ajzie said...

Faez. Kamato dah balik Msia lah.. Ajzie..tak berapa gumbira gak coz tak suka sgt Germany..hihihi Boleh gitu. Suka Brazil ngan England. Tp 22 dah kalah. Anyway tumpang2 gumbira gak kalau Germany menang. Tp kalau tgk games mmg ada chance kan kan. RAsanya final Germany Vs France kot. Jiran sebelah aje.

Zakiah said...

C. Ronaldo bleh masuk ENgland tak lepas nih??? hangin satu badan si Rooney. tapi bagus jugak. Hihihi. Tapi plg sedih tgk Terry...sebab dia yang paling emo lepas habis match. (Tetiba oplak teringat kat coklat Terry's Orange)

Syikin said...

hehe...keje keje jugak, bola bola jugak kan doktor..saya tak tgk 2 games tu..terlopeh. tak tahan nak berjaga malam

simah said...

Dr faez ni bola tak leh renggang hehehe

Raiedzall said...

bila England & Brazil dah kalah, worldcup kira dah tamat dah...

blackpurple said...

Memang dah menjangka England akan kecundang, tapi kekalahan Brazil mengejutkan, meragut segala keterujaan saya... Nasib baik Germany masih bernyawa.....huhuhu...

Izhal said...

eh dr.orang2 UK sedih ke???

NBK466 said...

Sedihnya...sbb Backham tak berjaya bawa pulang WC selepas 40 tahun dirantauan. Rooney punyer pasal ler..mengundang kad merah... Maklum ler darah muda...cam Backham memuda dulu gak...

bAiTi said...

just hopping by from zakiah's blog. i used to live in uk. nice blog u have here. insya Allah, will revisit again.

hiks, cute kids too. berapa yer umur diorang?

bAiTi said...

bila free, u can come 'hopping' to my blog as well, hehehe...

http://sitinorbaiti.blogspot.com

Ayu said...

chayok chayok Italy hehehehe

Kak Lady said...

Faez...hubby yang kat jeddah kata...memang panas betul...ade masa mencecah 50 darjah celcius...

Kitorang kat malaysia pun terasa panas....panas perit....

Faez...nampaknya banyak team favorite dan kantoi dah...

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :