Sunday, 30 July 2006

Gambar Malaysia Hall, London.

Disebabkan, bermulanya jam 12tgh malam tadi, saya dah tak layak kerja doktor di UK ni (sebab tak renew registration dengan Medical Council), so saya tercari-cari amender yang saya boleh buat kat alam cyber ni. (padahal articles nak kena cari untuk essay pun kena buat, tapi tgh sakit M ni skarang ni). Teringat pula janji saya nak buh gambo MH/MSD kat sini...so inilah dia....


Jalan ke Malaysia Hall


Bendera 'berkibar' di angkasa

Kantin kat basement MH

Mercu tanda di tepi pintu masuk

Reception area

Hallway di MH (ada model mengayakan cara berjalan di MH)

Lif di basement MH, tapi takde button untuk panggil lif, camner nak guna tu?

Bilik solat muslimah

Orite, itu je lah idea di pagi Ahad ni. Sat lagi nak breakfast dan gi aktiviti mingguan, apa lagi car-booting la....

Later...

13 comments:

Zakiah said...

Tak sempat g Msian Hall masa trip to London. Orang UK ni mmg suka dgn car boot yer...tapi mmg syok kan. Eh dr faez dah nak balik mesia ker???

Izhal said...

whoaaa banyak pulak Dr. mengupdate lately ni yea... cayalah siap menepati janji lagi tu bubuh malaysian hall punya entry...

nak balik malaysia dah ke? ke nak sambung practice di sana???

kasutVINCCI said...

akak bila balik ke mesia? Jd ke nak keje kat kube kerian tu?

FaEzHussain said...

Puan zakiah,
dah dekat nak balik tapi taktau bila. nanti akan diannouncekan.

Tuan Izhal,
dah janji kena la tepati.tak practice dah kat sini, la ni jadik house doctor jek.

Puan KV,
insyaAllah akan kerja kat kube kerie, tgh tunggu offer letter.

simah said...

memang faez sengaja tak nak renew registration dgn medical council ker atau ada sebab lain?

apa apa pun dlm masa lepak ni..enjoy ur time with the kids n hubby!! :0)

mizzwanda said...

whoaaa dah pencen dah ka kat sana..oo nak keja kat k.kerian ka bila balik nanti hehe papa pun..all d best!

Izhal said...

house doktor? heheh... mana boleh, doktor punya rumah ada ramai budak2 dan seorang saja yang tua,itu pun tak tua mana... doktor kan pakar orang tua2... heheh...

Kak Lady said...

Aik...lama sgt ke kak lady tak kemari...sebab tetiba je Faez dah jadi Dr. Mummy yang menganggur?

KAMATO said...

Makan kat restoren bawah tu memang best, rasa macam duduk kat mesia

FaEzHussain said...

Puan Simah,
memang sengaja pun tak renew registration dengan medical council, sebab dah nak pindah negara.

Dr Mizzwanda,
yup pencen dah kerja kat sini.

Tuan Izhal,
heheh...memang 'pakar' doktor orang tua pun, itu yang 'orang tua' kat rumah ni ter'jaga' dengan rapi. kanak2 pun terjaga baik jugek.

KL,
lama la kut agaknya, KL pun busy kan? dah nganggur balik dah saya.

Tuan Kamato,
Kalau makan kat Nahar Cafe lagiii rasa cam makan kat kedai di malaysia...:D

Ayu said...

oo dah nak balik mesia ek.. terkejut gak baca pasal tak renew registration tu.. rupanya sirih nak pulang ke gagang.. welcome back! semoga ilmu yg ada tuh boleh digunakan untuk membantu kami di malaysia nih.. insyaAllah...

sya said...

Selalu dengar je pasal MH ni.. org tak pernah jejak london dgr ajerlah. Nasib baik ada doktor mengganggur yg rajin mengambil gambar..

Selamat Kembali

NBK466 said...

Cam nie ker MH???? Dah luper ler..al-maklum ler dah tua..he..he.he...

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :