Friday, 21 July 2006

Kuch Kuch Hota Hai



Di saat kebosanan di waktu malam.

Tak silap, kalau ditranslatekan lagu ni dalam BM, menarik kata-katanya.

"..tidakkah kau rasakan debaran di hati ku...."

Sorry la....layan blues sket.....

ps: yes...ini malam last bersekang mata time dunia Sheffield sedang diulit mimpi

11 comments:

PB said...

apa dah jadi nie??

kenapa??

tak per, sekali sekala

jangan selalu selalu..

hik hik

selamat berhujung minggu

Syikin said...

alamak..mula2 tgk video klip tka bergerak ni, pelakon pompuan tu nampak mcm hantu ngan rambut menutupi muka n berbaju putih lak tu.

nape dr. ? boring ke?

Idham said...

doc...salam perkenalan...
*smile*

Idham

NBB said...

blues jangan tak blues...

Hot Mama said...

Ala dr dilayan blues, baik gi shopping mall yg besar kat Sheffield tuu lagi syok.heheh

blackpurple said...

Sesekali layan blues memang best.... hehehe

FaEzHussain said...

Puan PB,
taktau la apa citer ntah malam tu...layan boring...selepas hampir nak gaduh dgn nenek sorang ni, punyalah ketegaq!
upload video tu main bantai jek, taktau jadik ke tak sebab komp hospital tu takde plak java ke amender ke ntah....

Puan Syikin,
saya pun taktau camner video ni until la saya bukak laptop saya kat rumah...main belasah je upload kat 'opis'

Tuan Idham,
Salam perkenalan. :)

Dr Nurul,
Iyaaa kita layan blues......

Puan HM,
lama dah tak gi Meadowhall tu...keje malam, lagi la tak daya nak rendek area tu. Shopping kat carboot lagi best hahahah

Tuan BP,
itu pasal la. tambah plak doc yg keje satu shift dgn saya tu asal sama negeri dengan Shah Rukh Khan, lagi la teringat kat kuch kuch plak hehe

Selamat berhujung minggu semua.

KAMATO said...

dr tak de pesakit ke tengah malam, sampai sempat layan blues

Zakiah said...

aduh hindustan pulak...ini habis blues la nih. Cerita kuch kuch ni saya tengok 1 kali tapi dalam 3 phase. Tak larat nak layan sampai habis. Bukan peminat hindustan tapi cerita ni macam best tu sebab layan. Heheh

sarahjiha said...

Macam tau je minggu lepas Ambitha Bachan datang Leicester dapat ijazah kehormat dari DeMonfort U....

NBK466 said...

KKHH cite hindustan paling besh rasanya...sebelum nie tak pernah langsung nak layan any cite hindustan... Semua benda dlm cite nie besh...dari perlakun, skrip, permandangan & lagu...

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :