Wednesday, 14 June 2006

Lagumu untukku

Awie - Iris


Dari hubbyku yang tercinta kepada isterinya yang tersayang....(saya lah tu..)

Kau masih ku cintai...sungguh
Dari awal dulu hingga hari ini
Aku pasti seyakinnya pasti
Kaulah satu untuk ku

Kau masih dewi hatiku...sungguh
Biar sejuta tahun hilang di hari
Usar gusar...sayang...usah ragu
Aku milikmu

Cintaku jika kau tanya pada bintang
Kemilauan sinar takkan hilang
Akan ku sinari duniamu
Moga terpadam sangsimu

Cinta ku jika kau lihat tingginya awan
Takkan tercakar tinggi cintaku
Hanya hati ku tahu apa mahuku
Dan duniaku pastinya milikmu
Hingga ke akhir hayatku...

Kau masih ku cintai...sungguh...
Dari hari pertama ku nikahi*
Aku pasti...yakinnya pasti
Engkau milikku.

*perkataan ini menjadikan lagu ini unik

Sorry, jiwang karat pula petang ni.

7 comments:

yus said...

Romantis n jiwang jugak kak faez ni ye...hihi...

p/s: Darwish demam lagi ker?? Sian dia..cepat sembuh yer.

Raiedzall said...

Pergh! Jiwang...

Tapi apasal lagu ni tajuk nya Iris.. iris bukan anak mata ke?

Ayu said...

hehehehe jeles aaa camnih hehehehehehe

NBK466 said...

S'bagai peminat Awie & Wings... tak berapa gemar lagu nie (dari segi melody & vocal ajer) Tapi perkataan NIKAHI tuh kot buat para2 wife CAIR..he.he.he..

Syikin said...

ala..putus2lah, tak beshnya..

siannya satu famili demam. kat rmh saya ni si aiman sorang jer demam.alhamdulillah dah kebah. so far tak de yg berjangkit lagi. tak molah

Ajzie said...

Ada lagu tajuk Faez ker? Anyway mmg romantik lah.. MOga berbahagia yea.

FaEzHussain said...

Puan Yus,
darwish mana ada demam. org2 tua jek excluding MIL...demam bola ler.
hehe ade gak sikit2 jiwang karat dalam hati ni...

Tuan Raeidzall,
hari ni blog tuan kaler apa plak? heheh...iris tu bhgn mata yg kaler2 tu..cam kita hitam. iris juga sejenis bunga...

Puan Ayu,
heheeh...jgn jeles yer....

Tuan NBK466,
ha'a, tepat sekali tekaan tuan. beza dgn lagu koperatasa..

Puan Syikin,
kena try tgk sekali lagi kut. rumah ni demam bola la...hehehe

Puan Ajzie,
ada lagu tajuk 'faez' tapi itu auntie rohana jalil nyayi, cerita pasai budak laki kecik...takde kaitan dgn saya eheheh

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :