Sunday, 25 June 2006

Music Video Sebelum ke Petang Jumaat Babak ke2

Hangat Dipasaran

7 comments:

simah said...

lawaknya videoclip ni.. faez tau tak apa perkembangan kumpulan kru ni?

ooo faez suka kru yeaaaaaaaa heheh

Izhal said...

Dr FaezHussain,

lawa tag picture atas tu... nampak classic gambar budak2 dalam angle gitu :)

sedikit update KRU...
KRU la ni utang melambak, EPF pekerja pun depa tak mampu nak bereskan... video clip ni ntahmana depa cekup duit nak bikin... hmmmm... tak kesahlah, depa ni kita punya pengihubur saja pun... heheh...

simah said...

thanks izhal for the update..waaa ni kira depa nak bangkrup la ni? bukan depa ni kaya ka? apasal utang melambak? kaset tak laku ka?

faez.. ceptanya dia renovate blog ni hehehe terkejut jugak saya bukak blog ni tengok tengok ada gambar 2 budak comel terpampang besar kat screen... siap berhingus lagi hehehehehe rambut hero faez rambut tercacak...cutenyaaaa

Zakiah said...

uik terkezut dengan renovation inih..hehhehe. Camner nak buat eh. Dr pun bleh minat adam ker? hehehhe

Izhal said...

dr faezhussain tumpang lalu ne... bukan nak jadikan blog Dr ni pot gossip artist, saja ja nak meaip...

simah, kaset kena cetak rompak hahaha... terhibur betul tengok style penghibur class A gini ye dak :D

arigato-gozaimasu Puan Dr. pinjamkan ruang komen :D

FaEzHussain said...

Simah n Izhal,
Hahhah...takpe nak jadi ruang berbincang pun kat comment ni.
Oo saya pun baru tau dorang dah nak bangkrap; last few months ada baca dorang nyer website, impressive kalau tengokkan dari segala bende yg dorang dah/tengah buat tu. Iklan lagu ni tersiar pun sebab kan sekarang musim AF4.

Zakiah,
Semalam ada adjust lain, tapi tengok2 kuar gak muka anak2. nanti kang sat lagi ubah lain.

simah said...

heheh faez jangan marah yea..bukannya sengaja nak jadikan ruang faezz tempat berbincang..tersebar kejap naluri nak dengar cerita pasal kru bila si izhal tersebut pasal depa banyak hutang..kitaorang sayanggg kat faezz :0)

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :