Tuesday, 6 June 2006

Side effects of caffeine

These were what happened to me when some caffeine got into my system after hours; I surfed and turfed and stumbled onto these:




You Are an Orange Rose




You represent desire and enthusiasm
Your vibe: Sexy yet familiar
Falling in love with you: happens instantly - it's a fast ride






Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker


Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker



Your Japanese Name Is...



Takako Yoshida

What's your Japanese Name?


You Are a Frappacino



At your best, you are: fun loving, sweet, and modern



At your worst, you are: childish and over indulgent



You drink coffee when: you're craving something sweet



Your caffeine addiction level: low



When I'm supposed to read this


Exam lagi 3 days and counting.....study tak habis lagi....kenapa tak rajin ni???!!!

9 comments:

KAMATO said...

Anyway good luck for your exam

Ajzie said...

Good Luck for your exam..Sini 3 minggu lagi..tu yg tak deman bola tuh...Deman buku...

Raiedzall said...

Selamat menempuh exam Dr.Takako Yoshida...

Syikin said...

good luck dr.

hehe..biasalah malas nak study awal2 tu, saya pun cmatu gak, dah last minit baru rasa kelam kabut.

wah..lps ni senanglah nak wat masakan kita dah ada kedai siam tu.

sorilah, sampai terlpas entries, susah betul nak bukak blog, blogger banyak hal betul

Kak Lady said...

Good luck Faezz...main kuiz tu pun bagus untuk tenangkan fikiran dan minda sebelum exam...hehehe...

Ella said...

Hmmm susah yer nak concentrate kat keja yg betui2 perlukan our attention at times... ella pun tgh fenin nie with my writing... nway gud luck with ur exam...

p/s: betui ler tu my fren... nama dia salmiah... kecikkan dunie nie hehehehe... ops ada lg jejak kasih cos ada kawan kat sini yg dulu buat medic n pharmacy kat tassie, now both dah keja kat sini... dlm 2/3 yrs dah kot depa di perth nie

yus said...

Kak Faez, Good Luck.

p/s: pama n mama kfaez dah balik eh??

simah said...

Good luck..
ala..last minute nanti abis la study..i am sure u will be fine..u kan otak geliga???

Syikin said...

DR...sibuk study ka lagi? tension2 mai lah masuk blog..update blog biar sebaris cuma ya...

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :