Thursday, 18 May 2006

Bosan

Saya bosan.
Tak tau kenapa mood saya beralun-alun sejak 48jam yang lalu.
Hasil dari kebosanan yang melanda saya, blog saya pun bertukar wajah.

Selepas masak untuk makan malam, kami akan berjamu selera depan TV sambil melayan Arsenal lawan Barcelona final piala...mmm saya pun tak pasti...

Demam piala dunia mula melanda di bumi England.

13 comments:

missmultazam said...

ewah baru lah cun..
blog saya cam tu aje..x de idea nka menambah..kalau rajin buleh le tolong hiaskan..hehee..password pon dah lupa!

simah said...

jangan cakap la...kat sini pon sama...tv mesti asyik dibukak utk tengok bola..dah la mlm ni ada championsleague final..Golllllllll ja sana sini ..*sigh*

FaEzHussain said...

missmultazam...
aisheh..kalu gitu nanti bila-bila free time cuti-cuti di malaysia tu, tulis la blog. lupa password buat account baru...heheh

simah
ha'a champion league, baru tau bila tengok game tu tadi. macam2 ade pre-world cup ni, england vs rest of the world lah, england vs germany, the legends lah macam2...

Raiedzall said...

yes Barcelona menang! ole4x!

Syikin said...

la...mula2 saya masuk blog ni, saya terkejut, salah blog ke? rasanya blog dr. putih warnanya, ni dah pink..blog sapa pulak ni? bila baca betul2, oh..kebosanan puncanya :)

mizzwanda said...

aiseh bosan ka..patut ah tukaq skin layout baru hehe..lawa2..bosan2 g ah maak ka basuh kain ka apa ka hehe..

Anonymous said...

hello?? camner bole boring nie akak??..takkan dh terlepas dari keje as a Dr in Msia dgn gaji ciput pun bole (still) complaining??

Consider yourself lucky and stop whining!!

blackpurple said...

Wah...Ingatkan salah masuk blog. Rupanya dah bersalin kulit...

Sye tak minat Barcelona...Arsenal pun tak minat...

Raiedzall said...

siapa 'anonymous' yang komen tu tapi tak berani bagi nama walaupun nama samaran? Pengecut!
Dr. Faez deletekan sahaja komen dia.. emosi laa cam ni...

FaEzHussain said...

To the anon...
1stly, saya punya blog saya punya suka la saya nak tulis saya boring ke apa ke. dah la masuk tak kasi salam.

2nd awak tahu ke apsal saya masih tak balik malaysia? awak ingat saya ni nak sgt ke kerja kat negara org ni sedangkan duit rakyat malaysia yg sponsor saya study dulu.

lain kali selidik dulu...jgn main hentam aje.
kalu berani tulis la nama.

Ajzie said...

Yea sama... nonton bola..coz semlm semua rakyat Msia di Weingarten datang rumah tgk bola..Rumah depa tak de arial..tp ada tv, so tak dapat siaran..hihihi.

P/s
Saya link blog Faez yea.

Salam
Ajzie

Izhal said...

patutlah blog ni nampak lain, ingatkan tersesat masuk blog mana tadi...

yus said...

Bosan ker kak. Samalah kita. Adakah mungkin kehidupan di Sheffield, yg kekadang tu asyik terperap ajer dengan kerenah anak2 yang membuatkan kita lebih bertambah bosan. Nasib baik juga ada kengkawan kan.

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :