Wednesday, 31 May 2006

Eh apsal?

Saya tak tau apa masalah entry saya yang bertarikh 29hb itu (tajuk Malam dan Siang), bila saya cuba masuk ke blog site saya, asyik error aje. Dah jenuh saya cuba editkan, semua tak menjadi, so saya terpaksa la jadikkan dia saved as draft.

Hubby saya (dia dpt baca entry 29hb tersebut dan baca comment) berpesan untuk saya jawab salah satu comment entry( saya tak tahu dari siapa) tersebut darihal demam piala dunia. 'jawapannya: Iye canteen/cafeteria tu memang jadi tempat tumpuan semasa piala dunia 2002 lepas. Siap ada TV besar di tengah-tengah kantin tu. Masa tu game waktu tengahari (petang di Korea/Japan = tengahari di UK), memang ramai la staffs hospital, porter, misi, students dan termasuk la doktor (mungkin dorang ni sekejap aje kut) duk melepak depan TV tengok match. Memang meriah'.

Ok, entry kali ni pendek. Semoga takde masalah dah.

8 comments:

simah said...

i sempat baca entry siang n malam tu.. memang tak boleh nak post ker entry tu??

FaEzHussain said...

puan simah,
dunno why..tension jek, penat up load gambo bebyk, pastu tak jadik. maybe time buat tu, byk sangat bukak windows kut, dgn essay nyer dgn YM nyer...konfius jadiknya blog saya...heheh

oo malam ini bola, england lawan hungary.....iyahhhh

yus said...

yus sempat baca n tinggalkan komen. Patutler bila yus nak masuk balik tadi asyik error jer. Pelik gak.

PB said...

PB sempat gak baca dan tengok gambar , tapi tiap kali IE tu macam turn off sendiri.

Nasib baik..hari ni dah ok...

Btw, Sheriza yg Faez kenal tu budak kelantan ker?? Budak pengkalan chepa??

Ajzie said...

Sempat gak baca..sempat tgk2 pic bilik rehat doctor yg ala2 Grey Anatomy tuh..hihihi..

Suka England gak..Tp Ronney dah leh main ker?

Raiedzall said...

Agaknya blogger.com tengah buat maintenance site dia kut.. biasa jadi tu..

FaEzHussain said...

puan yus,
ha'a pertanyaan puan tu, kasut doktor yang menyandar tu adalah kasut doktor yg tulis blog ni...heheh

PB,
SheLiza yang saya kenal tu asal mak ayah di kelantan, likely KB kut. sebelum parents dia pencen, dorang duduk di Shah Alam.

Puan Ajzie,
Nasib rooney masih belum diketahui. all depends pada scan dia. dia tak main pun nampak ok je team england belasah hungary semalam.

Tuan Raiedzall,
agaknya la kut.

Syikin said...

agaknya blogspot tgh pening lalat masa tu, tu sebab ada problem skit kot :).

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :