Friday, 12 May 2006

Lega...........

Alhamdulillah saya berjaya menghabiskan juga essay saya yang due hari ini, jumaat 12hb.
Nasib baik draft aje, kalau betul sure lagi tension.

Kepada kaum ibu di Malaysia, selamat hari ibu. Ibu-ibu di UK dah lama sambut hari ibu.

Selamat berweekend.

Kami ke London dan Oxford weekend ni.

14 comments:

gitartong said...

essay: tahniah!

hari ibu: tahniah! untuk anda juga!

london: kirim salam pada mr kacang!

hahaha!

Izhal said...

essay ada doc? saya lagi 2 chapter mau tulis...

have a good time in London... be safe :)

Syikin said...

seronoknya dpt jalan2 bawak parents. :)

selamat hari ibu juga

sya said...

Selamat Hari Ibu ..... aha bestnya dpt bawa ibu berjalan2

Syikin said...

hmm..tak sabar nak baca update entri pasal london n oxford..off course gambar2 yg cantik :)

Umar Faruqi said...

seronok yer duk luar negara... abi bernagan je lah ajwabnya

FaEzHussain said...

cikgu gitar,
terima kasih.
pergi london tak jumpa pun encik kacang. dia dah menyepikan diri sekarang ini.

tuan izhal,
ha'a essay untuk course pendek yg saya sedang buat. last minute baru terhegeh-hegeh mau menaip.

puan syikin
ha'a mmg best bawa parents berjln2, tapi masa lawatan berkadar terus dengan keupayaan mereka meredah kota london itu...:)

kaksya
ibu saya masih lasak utk berjalan2 tapi ayah saya dah slow down sedikit, masalah kesihatan. tapi mereka seronok walaupun letih.

puan syikin lagi
insyaAllah saya akan masukkan entry secepat mungkin, sabar yaaa..

abiumar
duduk luar negara, ada seronok, ade tidak. welcome to my humble blog

Izhal said...

Tuan doktor,
Syok betul kan menulis2 ni... rasa macam buat blog je... ;) tulisan tangan Tuan Ddoktor macamana agaknya ya? heheh... macam doktor lain atau macam Dr. nurul Bahiyah yang tulisan tangannya cantik sekali... hmmmm... hahahaha :)

Kak Lady said...

Happy belated Happy Mothers Day untuk ibu2 dari Malaysia di UK...hehehe

blackpurple said...

Apa cerita menarik dari London dan Oxford?

Syikin said...

alamak,mcm mula nak bersawang blog ni dah...:)

maklang said...

Seronok ek, jalan2...nak ikut boleh...


Cadang2 berapa lama lagi nak duduk sana ?

Ajzie said...

Happy Belated Mutter Tag dari saya.

Salam kenal
Ajzie

KAMATO said...

Berapa hari kat London tu, tak cukup sahari kalau nak jalan semua tempat, takda plan nak tour europe sekali ke, boleh datang sini..

Jom Borak

Name :
Web URL :
Message :